Advertisement

Угорщина – Португалія / Norqaua7vio Vm / Португалії фартануло з першим голом, а так був рівний матч.

Угорщина – Португалія / Norqaua7vio Vm / Португалії фартануло з першим голом, а так був рівний матч.. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Огляд матчу / роналду переверший рекорд платіні. Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. О 19:00 стартує поєдинок між командами угорщини та португалії.

Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71). Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року. Португалії фартануло з першим голом, а так був рівний матч.

Portugaliya Okean Kliche Join Up
Portugaliya Okean Kliche Join Up from joinup.ua
Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату. Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена. П2 в 1 гол або нічия.

Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату.

Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини. Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена. Угорщину не дуже пригнічує потрапляння в групу смерті з португалією, францією та німеччиною. Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року. Португальці володіли територіальною перевагою впродовж всього матчу. Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені. Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз.

Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені. Дубль роналду допоміг португалії розтрощити угорщину.

Norqaua7vio Vm
Norqaua7vio Vm from football24.ua
Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату. Португалії фартануло з першим голом, а так був рівний матч. Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71). Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз. Відео голів дивіться на football24.ua.

О 19:00 стартує поєдинок між командами угорщини та португалії.

Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71). Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року. Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини. Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на. Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Відео голів дивіться на football24.ua. Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. Угорщину не дуже пригнічує потрапляння в групу смерті з португалією, францією та німеччиною. Угорщина та португалія зіграли матч 15 червня 2021. П2 в 1 гол або нічия.

Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини. Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз. Угорщину не дуже пригнічує потрапляння в групу смерті з португалією, францією та німеччиною. Огляд матчу / роналду переверший рекорд платіні. Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию.

Amttfab20fo6fm
Amttfab20fo6fm from zn.ua
Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату. Португалія вирішила долю матчу в кінці гри. Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року. Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз. Дубль роналду допоміг португалії розтрощити угорщину. Угорщину не дуже пригнічує потрапляння в групу смерті з португалією, францією та німеччиною. Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. Португальці володіли територіальною перевагою впродовж всього матчу.

Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи.

Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини. П2 в 1 гол або нічия. Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71). Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату. Угорщина та португалія зіграли матч 15 червня 2021. Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року. Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Угорщину не дуже пригнічує потрапляння в групу смерті з португалією, францією та німеччиною. О 19:00 стартує поєдинок між командами угорщини та португалії. Дубль роналду допоміг португалії розтрощити угорщину.

Posting Komentar

0 Komentar